Dorthe Kildal Johannsen er et kendt ansigt i Trekantområdets byer. Kendt for sine store Shopping Bazar-messer. De er pt. ikke mulige at afholde, og når man er vant til at have hænderne fulde, et hoved fyldt med ideer og man gerne vil drive forretning, hvad gør man så?

Man åbner da en butik med massevis af varer, der forkæler i en tid, hvor mange har brug for netop det; forkælelse. Vi er taget på besøg hos Dorthe for at høre mere om hendes nye projekt.

»For tre måneder siden vidste jeg ikke, at jeg skulle åbne en butik i Kolding, hertil en webshop, der sælger forkælelseskasser og generelt kendte brands. Min messe i Fredericia blev lukket ned pga. Corona, men de 12.000 læsere af nyhedsmails spurgte, hvad de kunne gøre for at få en snært af messen, og der kunne jeg fortælle, at jeg havde åbnet en butik,« fortæller Dorthe og fortsætter:

»Her kan de købe deres julegaver. Det har taget fart, og vi pakker mange gaver dagligt. Jeg har åbent fredag, lørdag og søndag i butikken, men dagligt pakker vi også gaver, som mine kunder bestiller. I dag pakker vi 150 forkælelseskasser til et plejehjem, der skal give dem til kollegerne. Konceptet udvider horisonten og gør noget helt andet som alle mennesker har brug for. Det sætter forkælelse på dagsordenen.«

»Jeg beholder på denne måde også kontakten til mine kunder i denne tid, indtil messen kan køre igen. Alle mennesker trænger til forkælelse i en tid, hvor julefrokoster er aflyst, ingen kommer på skiferie eller på julemarked. Mange har derfor lidt ekstra penge at gøre med, hvorfor de gerne vil forkæle sig selv med hverdagsluksus. Det gør vi med fødevarer fra Italien, franske sæber og kendte danske brands, og en god julerom. Folk vil gerne give sig selv lidt ekstra i denne tid. Folk har den følelse og omtanke for hinanden. Det glæder mig, når jeg har sådan et univers,« siger Dorthe Kildal og slutter:

»Jeg er taknemmelig for mine kunder, jeg er taknemmelig for, at de har bakket mig sådan om. Det er fantastisk at have en weekendbutik. Så jeg tror og håber, at det er noget som kan leve videre i fremtiden.«

Se hele interviewet og hør meget mere om Dorthes nye projekt.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer