Anden episode af dokumentaren forført af Jakob blev vist torsdag aften på TV 2. I episoden får Jakob sin dom.

Anna Lysholdt Jørgensen, Louise Fyrst Olesen og Freja Junker Andersen, der alle er ex kærester med Jakob blev forført af Jakob, står frem i dokumentaren og fortæller deres historie om deres forhold mod Jakob, der førte til en lang række politianmeldelser af ting som stalking, psykisk terror og vold.

I andet afsnit sker der for alvor noget i sagen. Jakob mente, at man kunne komme frem til 2021 / 22 før sagerne kom for retten, da de skulle samles under samme paraply. TV 2 Dokumentar bad om et interview med anklagemyndigheden, som de blandt andet spurgte om hvorfor der ikke var sket noget i sagen før nu. Anklagemyndigheden var enig i, at der var gået for lang tid.

Et par dage efter TV 2 Dokumentars interviewforspørgsel kom der dato på retssagen, der endte med, at Jakob fik halvandet års fængsel, men han blev løsladt efter 2/3 af straffen.

Se hele afsnit to af dokumentaren ved at klikke her.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
V.K.
V.K.
3 måneder siden

Spørgsmål : hvad hedder ham den “person forstyrrede, Jakob” til efternavn ? Jeg forstår ikke rigtigt ,at det kun er pigernes efternavne, der er fremme, og selve ” hovedpinens ” …eh…jeg mener “hovedpersonens” fulde navn , ikke er? og kan nogen svare på , hvilke dato han fik sin dom ?