Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var vicepolitikommisær Finn Ellesgaard, der stod for dagens døgnrapport. Han kunne berette om indbrud og færdselsrelaterede sager.

På Stakkesvang i Taulov har der været indbrud i en container. Det er sket mellem mandag klokken 22:00 og frem til tirsdag klokken 07:00. Man har skåret containeren op med en vinkelsliber og har stjålet dæk.

Tirsdag klokken 15:30 har der været forsøg på indbrud på Korskærvej. En dør blev sparket op, men da man hørte nogen var i lejligheden, stak gerningsmanden af. Der er ikke noget signalement, oplyser Finn Ellesgaard.

Den sidste sag med indbrudsmæssig karakter fandt sted på Ydunsvej mellem mandag klokken 12:00 og frem til tirsdag klokken 07:30, hvor der har været indbrud i et kælderrum. En kælderdør er blevet opbrudt, men der er ikke stjålet noget.

Færselssagerne drejer sig om kørsel uden førerret til personbil. Den første sag fandt sted på Hannerup Brovej tirsdag klokken 18:01, hvor en 32-årig mand, som ikke er fra Fredericia, blev standset. Det andet tilfælde skete på Sjællandsgade klokken 23:30, hvor en 24-årig mand fra Fredericia blev sigtet for samme forseelse.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Karsten madsenkarsteadsen03@gmail.com
Karsten madsenkarsteadsen03@gmail.com
7 måneder siden

Hey…. trist med afdøde knægt der blev skudt og de pårørende. Men også hvis det går udover uskyldige og ikke mindst børn.