Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Dagens døgnrapporten i dag var ved Vagtchef Arno Rindahl Petersen. Han kunne fortælle om et indbrud på Vejlevej i et supermarkedslager. Det er sket fredag kl. 20:13, hvor en port er opbrudt. Der er stjålet cirka 30 kasser sodavand. Der har også været indbrud i en villa på Kongensgade. Her er et vindue aflistet og huset er blevet gennemrodet. Der er stjålet et håndlavet vægtæppe, en spillekonsol og dertil 12-14 spil. I en lejlighed på Nymarksvej har der også været ubudne gæster. En lås er opbrudt og der er stjålet et fjernsyn og en topmadras.

På Skullebjergvej ved Trelde Mark var der fredag aften et færdselsuheld. En 19-årig mand fra Fredericia førte en traktor, hvor der bagpå var påspændt en trailer. På traileren var en række kasser – og ovenpå dem en 18-årig mand fra Fredericia. Kasserne kom i slinger, hvilket resulterede i, at den 18-årige passager faldt ned mellem traktoren og traileren. Derefter kørte traileren over den unge mand lige ved bryst/maveregionen. Han havde en svær vejrtrækning og store smerter, så han blev kørt til OUH. Politiet har udtaget en blodprøve på føreren af traktoren for at finde ud af om han var påvirket, fortæller Arno Rindahl Petersen.

Ved Danmarks Port blev en knallertkører sigtet for spirituskørsel. Desuden havde han en passager bagpå. Der er tale om en mand på 55 år fra Fredericia. På Strandvejen ved Holstensvej blev en personbil standset og føreren var påvirket af cannabis. Der er tale om en 30-årig mand fra Fredericia.

I Kongensgade var der 01:09 en anmeldelse om røg fra en lejlighed. Anmelderen der ringer ind har kontakt til personen i lejligheden der selv kommer ud. Han havde sart mad over på et komfur og var faldet i søvn. Der var røgudvikling og ikke andet. Der er tale om en mand på 48 år, der er fra Fredericia.

Der har også være 7 sager om musik til ulempe. Generelt er det mere nu her end gennemsnittet for år tilbage. Ingen af de her sager er ført til sigtelser. Alle steder har de efterkommet anvisningerne, fortæller Vagtchefen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer