Forside Fredericia Døgnrapport: PlayStation 4 og iPad Air stjålet, tricktyveri fra Holst Sko og...

Døgnrapport: PlayStation 4 og iPad Air stjålet, tricktyveri fra Holst Sko og uenighed om færdelsuheld

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud på Pontoppidansvej

Mellem onsdag midnat – onsdag klokken 14:00 har været indbrud i en villa på Pontoppidansvej, hvor en rude er blevet knust til terrassedøren, men det er endnu ikke konstateret, hvad der er stjålet.

Indbrud på Skovløbervænget

Mellem onsdag midnat – onsdag klokken 14:00 har der været indbrud i en villa på Skovløbervænget, hvor der er blevet opbrudt et vindue. Under indbrudet blev der stjålet en iPad Air og et psycho air ur.

Indbrud på Huslodsvej

Melle onsdag klokken 15:00 – onsdag klokken 18:20 har der været indbrud på Huslodsvej, hvor et vindue er blevet opbrudt. Der er blevet stjålet en PlayStation 4 og smykker.

Tricktyveri fra Holst Sko

Onsdag klokken 17:19 har der været tricktyveri i Holst sko. En person kom ind i butikken og bad om et par sko, der ikke stod i forretningen. Man gik derfor ud på lageret, og imens blev der stjålet kontanter fra kasseapparatet.

Gerningsmanden beskrives som en mand af sydeuropæisk udseende. Han er 25-32 år, 180 cm og muskuløs af bygning, er kronraget, taler dansk og han var iført en stor vinterjakke.

Færdelsuheld på Indre Ringvej

Onsdag morgen var der et færdelsuheld på Indre Ringvej ved krydset til Vesterbrogade, hvor to biler holdt for rødt lys. Part 1 trillede bagud og ramte ind i part 2.

Færdelsuheld på Vester Ringvej

Klokken 17:15 har der været et færdelsuheld på Vester Ringvej ved Prangervej. Part 1 kørte af Prangervej og ville til højre mod nord. Part 2 kom kørende fra vestlig retning i retning mod nord. Part 1 og 2 ramte ind i hinanden, hvor Sydøstjyllands Politi oplyser, at part 1 ramte højre side omkring baghjulet på part 2. Der er udvekslet forsikringsoplysninger, men parterne er ikke enige om, hvordan uheldet er sket.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://pro-print.dk/