Forside Fredericia Døgnrapport: Mistæneligt lys tændt i garage, dørmand blev skubbet og spirituskørsel

Døgnrapport: Mistæneligt lys tændt i garage, dørmand blev skubbet og spirituskørsel

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Mistænkeligt forhold på Regulusvænget

Søndag klokken 20:22 har der været en anmeldelse på Regulæsvænget om et mistænkeligt forhold, da der kom lys carporten, som tændte. Der bliver set to mænd stå derude, og da en fra huset kommer ud til carporten løber de to personer væk. Da der i løbet af weekenden har været indbrud, finder politiet det interessant og efterlyser en mand på 175-180 cm høj, iført en mørkegrå hættetrøje og havde hætten trukket på, og havde mørkegrå bukser på. Den anden person har politiet ikke signalement af.

Dårlig stemning ved Generalen

Klokken 05:10 lørdag opstod der dårlig stemning blandt folk på gaden ved Generalen. Da politiet kom frem, og ville skille parterne ad, var den ene meget utilfreds over politiet blandede sig. En 18-årig pige, der ikke er fra lokalområdet, tildelte en betjent et slag,og efterfølgende blev hun anholdt, men så spyttede hun efter en betjent, hvilket hun også blev sigtet for.

Butikstyveri i Føtex

Lørdag klokken 13:30 forsøgte en 69-årig mand at stjæle et tv fra Føtex i Prinsessegade til en værdi af 3000 kroner, men tyveriet blev opdaget.

Spirituskørsel

Lørdag klokken 06:02 blev en 54-årig kvinde taget i spirituskørsel på Snaremosevej ved Circle K.

Skubbede til dørmand

Lørdag klokken 00:15 skubbede en 35-årig mand til dørmanden på Old Irish Pub, og det er der skrevet en sag på, og manden er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce