Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Dagens pressebriefing var med Vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen. Han havde en længere døgnrapport med her mandag morgen. Den rummer blandt andet en hel række af indbrud, flere færdselssager og en opdatering på trafikuheldet på Vejlevej lørdag aften.

Der har været indbrud i en villa på Loddet i Skærbæk. Her er et soveværelsesvindue opbrudt med værktøj og der er stjålet et mindre kontantbeløb i udenlandsk valuta. Der er ikke overblik over yderligere koster. Politiet kommer frem og får anholdt en mand på stedet, og han bliver sigtet på indbruddet. Politiet kan koble manden til indbruddet fordi han kører i en bil set på stedet samt er i besiddelse af koster der kan føres til dette indbrud. Der er tale om en 18-årig mand, der ikke er fra Fredericia, fortæller Ellesgaard.

På Kæret i Skærbæk har der også været indbrud. Det er også soveværelsesvinduet der er opbrudt. Her er der stjålet to brugskunstfigurer, smykker og et mindre kontantbeløb. Det kan muligvis være den samme gerningsmand, men det vil videre efterforskning kunne give et svar på.

Der har også været indbrud på Hannerup Engvej. Her er et vindue opbrudt og et kontantbeløb, cigaretter, en PlayStation, en computer og smykker er stjålet. På Stoustrup Skovvej har der været indbrud i en container. Dørhængslerne er skåret over og der er stjålet IT-udstyr og andet elektronisk måleudstyr. På Vesterballevej har der også været indbrud i en container. Det minder meget om det andet, hængslerne er skåret over. Der er stjålet en del værktøj af mærket Hilti, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen.

Lørdag blev en 27-årig mand stoppet på 6. Julivej. Han er blevet sigtet for kørsel i påvirket tilstand samt kørsel i frakendelsestiden.

Vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen kunne ved mandagens pressebriefing også give en opdatering på det trafikuheld der fandt sted på Vejlevej sent lørdag aften. “Den ene part foretager en venstresvingning ad Ullerupdalvej og i forbindelse med dette venstresving kommer en anden bilist kørende ad Vejlevej i vestgående retning og bliver nødsaget til at foretage en undvigemanøvre, hvilket resulterer i et voldsomt sammenstød med lysreguleringen”, fortæller Finn Ellesgaard Nielsen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Leave a Reply