Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Dagens tidlige briefing var med Vagtchef Jesper Duus, der indledningsvist kunne give en reminder om, at manden mistænkt for drabet på en 24-årig fredericianer her til formiddag bliver fremstillet i grundlovsforhør.

Føtex i Prinsessegade havde fredag eftermiddag besøg af en meget aggressiv og beruset kunde, der ville slås med de øvrige kunder. Der er tale om en lokal mand på 50 år, der måtte sove rusen ud på Politigården. Udover at blive sigtet for ordensbekendtgørelsen bliver han sigtet for vold, fordi han slår en 32-årig mand med en knytnæve i ansigtet.

I Norgesgade blev en lokal 47-årig mand standset i en rutinemæssig kontrol. Han blev testet over promillegrænsen og måtte derfor en tur ind for at få taget en blodprøve. Med sig har han fået en sigtelse for spirituskørsel. På Købmagergade blev en 54-årig mand fra Fredericia ligeledes standset rutinemæssigt. Han har ikke førerret til bil, hvorfor han ikke kom længere, og måtte finde hjem på anden vis med en sigtelse i baglommen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer