Forside Fredericia Døgnrapport: Fuld mand sejlede ind i anden båd

Døgnrapport: Fuld mand sejlede ind i anden båd

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Fredericia AVISEN kunne igår fortælle, at Politiet opretholder sigtelsen mod den mand der mistænkes at stå bag togbranden. Man fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Horsens kl. 9:45.

Sejlende med alkohol i blodet

Gammelhavn, klokken 17:17. Sydøstjyllands Politi får en anmeldelse om, at en båd er blevet påsejlet af en anden motorbåd. Politiet kommer frem til stedet og skønner føreren af motorbåden spirituspåvirket. Der er tale om en 54-årig mand fra Fredericia.

Indbrud på Treldenæsvej

I perioden fra den 16. maj til den 18. maj har der været indbrud i en villa på Treldenæsvej i Fredericia. Der er blevet stjålet en del møbler. Hvis du har set eller hørt noget, så hører Sydøstjyllands Politi gerne fra dig.

Overtrædelse af restaurationsloven

På en restauration i Vendersgade indleder en gæst sig i slagsmål med en anden gæst, men en gruppe af mennesker får stoppet personen. I tumulten er der en kvinde på 26 år, der har skubbet en anden person så denne er faldet.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

http://bit.ly/sofielindelecture
DEL