Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Fire indbrud i samme område

I tidsrummet fra 14 til 18 i går har der været en helt stribe indbrud i det samme område i Erritsø. Vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, fortæller, at der formentlig har været en forholdsvis stor færdsel i området, og at Politiet meget gerne hører fra eventuelle vidner.

Den første ville er på Ekkodalen. Her er et vindue opbrudt med et koben, og der er stjålet et kontantbeløb. På Stensgårdsvej er et vidnue ligeledes opbrudt med et koben. Her er tyvene sluppet afsted med forskellige smykker.

En villa på Damsbovej har fået stjålet en bærbar Acer pc samt et fjernsyn. På Egebæksvej har der ligeledes været indbrud, her er der umiddelbart ikke stjålet noget.

Spirituskørsel Vesterbrogade

En 66-årig lokal mand blev igår standset på Vesterbrogade. Her virkede manden beruset, så han fik taget en blodprøve og er sigtet for kørsel i spirituspåvirket tilstand.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://goo.gl/MSbg7k