Forside Fredericia Døgnrapport: Færdselsuheld på Treldevej og en stribe af indbrud

Døgnrapport: Færdselsuheld på Treldevej og en stribe af indbrud

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Forsøg på indbrud i Gothersgade

En butik i Gothersgade har i nat oplevet forsøg på indbrud. Ukendte gerningsmænd har forsøgt at knuse en rude, men det er ikke lykkedes for dem. De har derfor ikke fået adgang til butikken.

Indbrud på Vibevej

En villa på Vibevej har haft indbrudstyve på besøg. Terrassedøren i villaen er blevet brudt op, og gerningsmændene har gennemrodet hele huset. De er sluppet afsted med forskellige smykker.

Indbrud på Primulavej

På Primulavej har der været ubudne gæster. Man har opbrudt et kældervindue, og på den måde fået adgang til hele huset. Det er endnu uvist om der er stjålet noget.

Indbrud på Ægirsvej

På Ægirsvej har en villa fået opbrudt vinduet til badeværelset. Ind i gennem dette har ukendte gerningsmænd fået adgang til huset, men har umiddelbart ikke haft held til at stjæle noget.

Hærværk på bil i Danmarksgade

I går eftermiddags mellem 17:00 og 17:45 har der været hærværk på en parkeret bil. Bilen, der holdt parkeret i Danmarksgade, har fået knust sin bagrude.

Færdselsuheld med cykel

Klokken 08:32 har der været et færdselsuheld i krydset ved Treldevej og Nordre Ringvej. En bilist er standset ved ubetinget vigepligt for at orientere sig, men i orienteringen overser bilisten er cyklist. De to parter er ramt sammen, men hastigheden har været så lav, at der ingen personskade er sket.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://pro-print.dk/