Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

En knallert og en motorcykel stjålet

I torsdags er der blevet stjålet en knallert på Fuglebakken i Fredericia. Knallerten er grå og af mærket PGO. Den har registreringsnummer AR3994. Hvis du ser den vil Politiet gerne høre fra dig, fortæller Vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard Nielsen.

Knallerten var ikke det eneste to-hjulede køretøj der forsvandt fra sin ejer. I tidsrummet fra lørdag formiddag til mandag morgen er der blevet stjålet en motorcykel på Indre Ringvej. Motorcyklen er en Honda CVR 500, der bærer registreringsnummeret CA20463.

Færdselsuheld på Indre Ringvej

I går aftes har der været et færdselsuheld på Indre Ringvej i Fredericia. To biler er kørt sammen, hvor den ene bil er kørt ind i siden på den anden. En person klagede over smerter, men er udskrevet uden behandling. Derfor er sagen opdateret som værende uden personskade, fortæller Vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard Nielsen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce