Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Arno Rindal Pedersen fra Sydøstjyllands Politi læste dagens døgnrapport op og han kunne fortælle om en weekend med adskillige sigtelser med et fælles tema: Narko.

I weekenden bragte vi allerede i historien om en kvinde, der blev stoppet med alkohol og narko i blodet i Erritsø, og i dag kunne Arno Rindal Pedersen tilføje flere til listen.

»En 22-årig mand fra Fredericia blev først stoppet i Taulov Bygade lørdag klokken 1700, da politiet træffer ham med værktøj til at ryge hash. Han havde 1,8 gram hash og 0,5 gram spunk på sig. Hvilket han sigtes for. Klokken 18.53 valgte han så at køre i bil på Vidtskuevej i Taulov,« sagde Arno Rindal Pedersen og fortsatte:

»På Nyropsvej stopper vi en 42-årig med med 5,6 gram amfetamin på sig og endelig stoppede vi endnu en 36-årig mand i Dalegade med 2,5 gram hash i en pose, 0,6 gram kokain, og 0,17 gram kokain.«

Arno Rindal Pedersen kunne også oplyse, at Sydøstjyllands Politi har ikke haft et særligt fokus på narkotika, så det er rent tilfældigt.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer