Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Dagens pressebriefing var med Vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen. Indledningsvist opridsede han weekendens begivenheder, herunder den unge mand fra Sønder Omme der lørdag blev taget på fersk gerning i forbindelse med et indbrud i Børnehaven Arken.

Flere indbrud

I Prinsens Kvarter har der været et indbrud i en erhvervsbygning. Der er stjålet en ikke-defineret mængde metal. “Man er kravlet over en mur, mistænker man, og på den måde har fået adgang til metallet. Det er muligvis sket over flere omgange”, fortalte Finn Ellesgaard om et andet indbrud

På Fælledvej har der været indbrud i en villa, men der er ikke stjålet noget. På Thorsvej har der også været indbrud. Her ved man ikke hvorvidt der er stjålet noget. I Falstersgade har der været indbrud i et kælderrum, hvor man har stjålet en Bosch printer.

En række færdselssager

I Prinsessegade blev føreren af en knallert sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Her er tale om en 25-årig mand. På Nørrebrogade bliver en 36-årig mand sigtet for det samme, dog i personbil. Manden var desuden frakendt sit kørekort. På Egeskovvej, Vesterbrogade, Vejle Landevej og på Strevelinsvej har der været tilfælde af kørsel uden førerret.

Læs også:

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer