Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Dagens pressebriefing var med Vagtchef Kenneth Nielsen. Han havde ikke meget at berette om, “det har været et stille døgn”, fortæller han. Klokken 14:35 kommer en anmeldelse om en bil på motorvejen har tabt et forhjul. Der er tale om en norsk indregistreret bil. Bilisten kommer ind i nødsporet og hurtigt er vejhjælp på stedet. Der er ikke sket noget uheld i denne forbindelse.

07:59 kom en anmeldelse om et indbrud på 6. Julivej. Der har formentlig været indstigning gennem et kældervindue. Alle rum er gennemrodet. Politiet har sikret DNA fra det vindue de har kravlet ud af. Der er endnu ikke et overblik over kosterne.

13:15 har været en butikstyv på spil i Føtex City. Der er stjålet for lige over 200 kroner. Der er tale om en 51-årig kvinde fra Fredericia. Kvinden var ikke mødt op i fogedretten, så Politiet gav hende dertil.

Klokken 00:20 er der en rutinekontrol af en personbil. Da man spørger på personen oplyses det, at personen er eftersøgt i Schengen. Føreren af personbilen oplyser, at han har meldt sin opholdstilladelse som mistet for et halvt år siden, men han har fundet det igen uden at give Politiet besked. Der er tale om en 23-årig mand, der bor her i byen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer