Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i kontor

Der har i weekenden været indbrud i et kontor på Karetmagervej. Gerningsmanden har skaffet sig adgang til kontoret gennem et vindue. Det er lykkedes for gerningsmanden at slippe afsted med to iMac computere og tilhørende tastaturer.

Forsøg på indbrud

Der har i weekenden været forsøg på indbrud i en lejlighed i Jyllandsgade. Her har en ukendt gerningsmand knust en rude, men der er ingen tegn på at gerningsmanden har været inde i lejligheden. Der er ikke stjålet noget.

Indbrud i Danmarksgade

En lejlighed beliggende på Danmarksgade har i weekenden haft ubudne gæster. Ukendte gerningsmænd har skaffet sig adgang til lejligheden på 2. sal ved hjælp af et repos. Det er lykkedes for gerningsmændene at slippe afsted med tre glasmontrer.

I naboejendommen på Danmarksgade har man også haft et indbrud. Her er der dog ikke opdateret hvorvidt gerningsmændene skulle have haft held til at stjæle noget.

Indbrud i Jyllandsgade

I Jyllandsgade har der også været ubudne gæster forbi i weekenden. Gerningsmanden har knust en rude, og har på den måde skaffet sig adgang til lejligheden. Her har man gennemrodet det hele, og stukket afsted med parfume, cigaretter og en bærbar PC.