Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Dagens tidlige pressebriefing var med Politikommissær Jesper Duus. Han kunne fortælle at der i går klokken 17:25 bliver rettet henvendelse til en mand, der ikke vil oplyse hans identitet. Sidenhen finder man ud af, at der er tale om en 28-årig mand fra Hvidovre. Hans kammerat der var til stede samtidig, en 19-årig mand fra Kolding, blev fundet i besiddelse af 1 gram hash. Det var i forbindelse med at politiet fandt dette, at man også ønskede identiteten på den 28-årige mand, fortæller Jesper Duus.

På Oldenborggade ved Vendersgade blev en bil standset med mistanke om spirituskørsel. Der er tale om en 31-årig mand fra Fredericia, der derfor måtte med ind for at få taget en blodprøve.

På Indre Ringvej var der 06:10 her til morgen et færdselsuheld. En bil kommer af ukendte årsager i slinger, hvorefter en parkeret bil bliver påkørt. Der er tale om en 78-årig mand fra Fredericia, der førte den slingrende bil. Der er ingen personskade og kun mindre materiel skade, fortæller Jesper Duus.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Carl Martin Joergensen
Carl Martin Joergensen
3 måneder siden

Samtidig med at “listen over indbrud bliver længere og længere” (det skriver Fredericiaavisen.dk i en anden artikel) spilder politiet tid på at lave en sag ud af 1 (ét) gram hash

Hvis MATTHIAS NIELS RUNGE MADSEN havde været rigtig journalist, ville han stille spørgsmålstegn ved politiets prioriteringer.

I stedet er han blot mikrofonholder for politiet.

Er det i øvrigt mikrofonholderen eller Sydøstjyllands Politi, der ikke ved, at det hedder “sin identitet” og ikke “hans identitet”?