Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Anmeldelser i forbindelse med Covid-19

Denne morgen kunne politiet fortælle, at man har fået flere anmeldelser vedrørende COVID-19-overtrædelser, herunder blandt ishusene ved Kanalbyen og en frisørsalon. Da politiets patruljer var fremme holdt alle dog fin afstand og fulgte anvisningerne. I frisørsalonen var man heller ikke startet før tid. Derimod holdt man personalemøde om, hvordan man skulle tage imod kunderne om mandagen.

Opdatering på dødsulykke

Politiet kunne også fortælle, at bilinspektøren, der har undersøgt ulykkesstedet på Vejlelandevej, hvor en 18-årig mand fra Fredericia mistede livet fortæller, at bilen ikke har kørt under 100 km/t i timen. Der er samtidig ligsyn og obduktion i denne uge.

Kaptajn forlader krydstogtskib

I fredags kunne vi fortælle, at 15 besætningsmedlemmer havde forladt AIDImar i Fredericia Havn i samarbejde med myndighederne. Det tal er nu steget til 17, da kaptajn og hoteldirektør er sendt retur til Tyskland.

Brødre i voldsomt slagsmål

Lørdagen bød også på to 18-årige brødre i infight. Det skete på Ussingårdsvej i Fredericia kl.22.31. Den ene bror blev anholdt for slagsmålet. Han havde givet den anden fire slag i ansigtet, og pådraget ham en flænge på fem centimeter som følge af slag med støvsugerrør. Han blev senere løsladt.

Indbrud i container på Ullerup Bæk Skolen Afd. Skjoldborgsvej

En container på Skjoldborgsvej er brudt op på sportspladsen. Der er ikke oversigt over, om der mangler noget.

Mand blev sigtet efter tilråb

Lørdag klokken 21.26 måtte politiet en tur til banegården i Fredericia, hvor en 31-årig østjyde var meget beruset. Han talte samtidig grimt til sin kæreste og råbte højt efter forbipasserende. Man blev sigtet for overtrædelse af den offentlige orden.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer