Vagtchef Jeppe Thranum fra Sydøstjyllands Politi stod for søndagens første døgnrapport. Han kunne fortælle om dødsbranden fra Kolding, en række færdselsuheld og en brand hos Treldevejens Grill i Fredericia. 

Læs også

– Klokken 18.27 sker der er et færdselsuheld i krydset mellem Vejlevej og Esbjergvej i Kolding Kommune, hvor en 23-årig kvinde fra Seest kører over for rødt og bliver ramt af en 22-årig mand fra Kolding. Der sker heldigvis ingen personskade, siger Thranum og fortsætter med en mindre brand hos Treldevejens Grill i Fredericia:

– Klokken 19.42 bliver TrekantBrand og politiet sendt til Treldevejens Grill på Huslodsvej, hvor der er opstået ild i en lille gasgrill. Det giver en del røgudvikling, men personalet har selv slukket branden, inden politi og brandvæsen når frem. Der er ikke sket skader.« nævner Thranum, og slutter:

– I Kolding får vi også en anmeldelse om et færdselsuheld, hvor vi efterlyser en mørkegrå Volvo, der starter med registreringsnummer ZV. På Skamlingsvejen er en bilist blevet på påkørt bagfra, men i stedet for at udveklse forsikringspapirer accelerer en mørkegrå Volvo fra stedet. De to parter har øjenkontakt, men det forhindrer ikke Volvoen i at suse af sted mod Kolding by. Det er ikke lykkedes for Sydøstjyllands Politi at finde Volvoen endnu, slutter vagtchefen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer