Forside FHK Dobbeltjobbende Meyer: Jeg blev fordret godt

Dobbeltjobbende Meyer: Jeg blev fordret godt

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklubs Rasmus Meyer spillede både for fredericianerne og det danske U21-landshold, da de mandag aften spillede testkamp i thansen Arena. Det bekom Meyer vel, da han særligt i første halvleg blev fodret godt.

I U21-landsholdet har i den seneste tid haft træningssamling i Fredericia Idrætscenter, og det kulminerede mandag aften, da modstanderen var Fredericia Håndboldklub i samlingens eneste testkamp.

Her blev der spillet 3×25 minutter, som FHK samlet set endte med at vinde 45-40, efter Meyer nåede at tørne ud for begge mandskaber.

“Det var sgu lidt mærkeligt, men jeg fik da spillet rigtig mange minutter, men så det var dejligt på den konto,” siger Meyer til Fredericia AVISEN.

Det var på forhånd aftalt, at Rasmus Meyer skulle spille første halvleg for FHK, selvom han under hele opvarmningen havde været sammn med U21-landsholdet. På trods af det endte det med fire kasser i første halvleg.

“Jeg var klar over det på forhånd, men det var specielt. Jeg er rigtig glad for de mål, som jeg fik lavet og jeg blev fodret rigtig godt af gutterne, og så fik jeg sat boldene i kassen, så det var perfekt,” konstaterer Rasmus Meyer.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

“Det betyder, at jeg kender rammerne rigtig godt, og jeg hilser på mange i hallen og føler mig hjemme på en anden måde, end hvis det havde været et andet sted. Det har været en god oplevelse,” forklarer Meyer , der glæder sig over at være en del af landsholdet:

“Jeg er altid glad for at være med landsholdet, og stolt over, at jeg har gjort mig fortjent til det. Det er stort at repræsentere Danmark på den måde.”

Træningslejren slutter tirsdag, og så gælder det igen FHK, som på søndag tager hul på turneringen mod HEI på udebane.

“Det har været rigtig godt at være med landsholdet, og nu glæder jeg mig til at komme i kamp for FHK i den sidste halvdel af sæsonen,” lyder det fra Rasmus Meyer.

Må først køre i Uge 2
Annonce
DEL