En såkaldt Albatros, tre slag under par, er meget sjældent på et par 5-hul på en golfbane; men sådan én kunne bankdirektør Lars Jensen fra Sydbank i Fredericia, forleden tage med sig hjem fra Stensballegaard Golfklub ved Horsens.

Det var ellers lidt af en stormfuld affære, da medlemmer af Fredericia Golf Clubs erhvervsklub var på besøg i Stenballe; men det forhindrede altså ikke den fredericianske golfspiller i, at nøjes med to slag for at få bolden i hul på et 500 meterlangt golfhul, hvor idealscoren er fem.

Medlemmer af de to erhvervsklubber mødes et par gange om året, og denne gang var der nok mere at tale om end normalt, for de specielle coronatider er en udfordring for alle i erhvervslivet.

Det sportslige var dog som sædvanligt i højsædet, og erhvervsfolkene fra Stensballegaard nød godt af hjemmebanefordelen, vor de vandt turneringen over 18 huller med et gennemsnit på 33,2 points mod gæsternes 28,9.

Martin Libak, forretningsfører i Fredericia Golf Club, oplyser at turneringen i Stensballe var årets første arrangement i den ellers meget aktive lokale erhvervsklub.

For god ordens skyld oplyser han, at turneringen naturligvis blev afviklet med alle gældende forholdsregler på og udenfor golfbanen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer