DNA har skærpet tiltag på natklubben efter, at der særligt i de seneste uge har været presseomtale af episoder, hvor politiet har måtte træde til.

I en pressemeddelelse oplyser DNA, at de siden åbningen den 10. september har oplevet stor opbakning til natklubben.

– Klubben har det hele som gør, at vi kan skabe den magiske feststemning. Vi har indrettet den i en eksklusiv stil i en blanding af rå industriel og Miami Vice tema. Klubben er opdelt således, at man som gæst bliver ledt nye steder hen og de forskellige områder har forskellige stemninger. Det fungerer fantastisk. DNA har ligeledes sat helt nye standarder i Fredericia for hvordan man iscenesætter den fedeste og magiske fest. Vi bruger ekstremt meget tid på at tematisere vores fester og pynter hele tiden op i forhold dette, siger daglig leder, Søs Stampe.

DNA har haft hevet flere store kunstnere ind på natklubben. Blandt andet Joey Moe og Ukendt Kunstner. Det koncept fortsætter DNA med.

– Vi ønsker at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige – derfor har vi kun de mest toneangivne og populære kunstnere. D.N.A kan allerede bryste sig af at have haft besøg af absolut topnavne. Det har vi tænkt os at fortsætte med. Vi vil være områdets mest eftertragtede gå-i-byen-sted, skriver DNA.

I starten oplevede DNA ikke, at der var ballade, men i den seneste tid har der været flere episoder, som har ramt Sydøstjyllands Politis døgnrapport og dermed overskrifterne i pressen.

– DNA har derfor det sidste stykke tid, i tæt dialog med politiet, arbejdet i kulissen på en strategi, der skal undgå de få ballademagere, der ikke kan indordne sig i, at i det hele taget at kunne deltage i festlighederne. Vi har nul tolerance politik overfor narko og vold. Vi vil ganske enkelt ikke se det på vores sted. Vi ved desværre at der i byen er ret mange stoffer – og da vi besøges af en meget stor del af gå i byen publikummet, rammer det også os. Derfor har vi indledt et samarbejde med politiet, hvor vi efterretter hvis vi opdager nogen form for aktivitet med narko, skriver DNA.

Politiet er i forvejen massivt til stede i byen i bestræbelserne på at skabe et trygt natteliv. Det sker efter blandt andet et politisk ønske, som om kort tid udmønter sig i nattelivszoner i hele landet. Det kommer til at give restauratørerne og politiet mulighed for at give en karantæne, der vil gælde i hele landet.

– Som natklubejer er det et sindssygt godt værktøj, og jeg ser frem til, at vi i fremtiden bare kan fokusere endnu mere på det vi er sat i verden for: At holde den fede fest, udtaler Mathias Vittrup.

I forbindelse med DNA´s kampagne od narko og vold, udstyres dørmænd og personale med specielle lygter, der kan identificere narkotika, ligesom der tydeligt fremover skiltes med nul tolerance manifests.