Efterhånden mildere, men gråt og til tider diset, tåget og vådt, det er udsigten, når man ser ud af vinduet i disse dage.

– Det kolde vintervejr, som gav os smukke dage med sol, stedvis rimtåge og meget kolde nætter, er nu en saga blot. Mildere og mere fugtig luft er kommet til Danmark og det kan mærkes og ses, som dis, tåge og småregn, fortæller DMI.

– Onsdag står den på moderate temperaturer, mange skyer, dis og stedvis tåge, og lokalt kan der komme lidt regn af og til, men onsdag aften og natten til torsdag ventes en varmfront at passere landet fra sydvest. Med fronten følger regn, lun og fugtig luft, og temperaturen stiger til mellem 5 og 9 graders varme. Når mild og fugtig luft bevæger sig ind over en kold overflade, afkøles luften tæt på overfladen, og den fugt, der er i luften, bliver til dis eller tåge, og derfor bliver torsdag antageligt en rigtig grå, diset og tåget dag, oplyser DMI.

Klarer op i løbet af aftenen

Er du glad for nytårsfyrværkeri og en klar himmel, så er der gode chancer for, at det bliver sådan.

– Fredag, nytårsaftensdag, viser prognoserne på nuværende tidspunkt, at et lavtryk bevæger sig ind over landet med regn og tiltagende vind. Heldigvis ser det dog ud til, at det klarer op i løbet af aftenen, så når klokken slår midnat, burde man kunne skyde det nye år ind i tørt og stedvis klart vejr, slutter DMI.