DLG modtog tirsdag aften Business Fredericias Erhvervspris 2019 ved den årlige nytårskur i byen. DLG bliver tildelt prisen på grund af de investeringer, der er foretaget i byen, som har stor betydning for Fredericia nu – og i fremtiden.

Det var efter at borgmester Jacob Bjerregaard og bestyrelsesformand for Business Fredericia, Bent Jensen havde gjort status på 2019, at erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer gik på scenen for at uddele årets erhvervspris. Her begrundede han, hvorfor erhvervsprisen denne gang gik til DLG. Det var blandt andet en samarbejdsaftale med Jobcentret og brandingen af Fredericia som et godt sted at være virksomhed, der var blandt argumenterne for, at DLG modtog prisen. 

“Vinderen har i den grad valgt at inkludere Fredericia i deres store, men også meget spændende transformation, da de valgte at flytte hovedkontor fra København til Fredericia. Deres nye flotte domicil står klar til at huse 300 ansatte til sommer,” sagde Kristian Bendix Drejer, før han annoncerede DLG som vinder af prisen. 

Omkring 700 mennesker var samlet til nytårskuren i Fredericia Teater, hvor erhvervsprisen for femte gang skulle uddeles. Så det var til højlydte klapsalver, at Kristian Hundebøll gik på scenen for at modtage prisen og sige tak. “

Kristian Hundebøll på scenen. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)

Da vi i 2017 besluttede os for at flytte DLG’s hovedkontor og bygge vores nye logistikcenter her i Fredericia Kommune, så skete det efter lang tids overvejelser og analyser. Vi havde kig på flere lokationer, men ingen andre steder mødte vi den samme velvilje, som her i Fredericia,” sagde Kristian Hundebøll og rettede en tak til borgmester Jacob Bjerregaard, Business Fredericia og forvaltningen i Fredericia Kommune. 

“Når man som DLG flytter et hovedkontor til en anden landsdel, så er der masser af usikkerhedsmomenter. I har medvirket til at gøre alting lettere. Så når Fredericia i DI’s nyeste Erhvervsklimamåling blev nummer 14, så er det efter vores mening 13 pladser for langt nede i forhold til virkeligheden. Tak for indsatsen – og tak til byrådet i Fredericia, der har muliggjort, at I kan gøre så godt et stykke arbejde,” lød det fra Kristian Hundebøll. 

Sammen med erhvervsprisen modtog DLG en check på 10.000 kr., som koncernen har valgt at donere til Ungdommens Røde Kors i Fredericia. 

“Vi vil gerne give noget tilbage til det lokalsamfund, der har taget så godt imod os, og vi håber, at pengene kan komme børn og unge i byen til glæde og gavn,” siger Kristian Hundebøll.

https://www.billet.dk/dizzy-mizz-lizzy#tour

Skriv et svar