DLG-koncernen har ansat Thomas Brebøl Christensen (45) som CFO og medlem af direktionen. Thomas Brebøl Christensen kommer fra en stilling i Danish Crown, hvor han de seneste fem år har været CFO i Danish Crown Pork, de sidste to som Senior Vice President. Han har desuden en baggrund i Mondelez, Cadbury og Dandy. Koncernchef Kristian Hundebøll ser frem til at få Thomas Brebøl Christensen med på holdet. 

“Thomas kommer med en stærk profil, og han ved, hvad det kræver at skabe værdi for ejerne af et andelsselskab. Han forstår DLG’s DNA, og har en bred erfaring fra roller i generel ledelse, strategi og økonomi og ni år i udlandet. Samtidig har han deltaget i store omstillinger, og de styrker passer perfekt ind i de forandringer, som DLG er i gang med. Thomas får en afgørende rolle i vores fortsatte rejse fra konglomerat til fokuseret koncern, og jeg ser meget frem til samarbejdet,” siger Kristian Hundebøll.

Store strategiske skridt
Thomas Brebøl Christensen ser frem til næste trin i karrieren: “Stillingen i DLG er en enestående mulighed. DLG er én af Danmarks mest spændende virksomheder, der i disse år tager store strategiske skridt fremad. Efter en meget givende tid i Danish Crown betyder det også meget for mig, at DLG er et andelsselskab, der arbejder for og er ejet af landbruget. Jeg er glad for, at jeg også i min nye rolle får mulighed for at arbejde langsigtet, at understøtte strategiarbejdet og skabe værdi for ejerne,” siger Thomas Brebøl Christensen.

I forbindelse med ansættelsen af Thomas Brebøl Christensen udtræder CFO Lars Sørensen af DLG’s koncerndirektion. Lars Sørensen (61) har været CFO siden 2012, og har efter en mangeårig international karriere som topleder valgt at neddrosle sit virke. Han fortsætter i en rolle, hvor koncernen fortsat kan trække på hans mange års erfaringer og kompetencer. Han vil især understøtte direktionen med forretningsudvikling og i strategiske projekter. “Lars har spillet en helt afgørende rolle i den finansielle og økonomiske turn-around, som DLG-koncernen har gennemført de senere år. DLG har netop præsenteret et årsregnskab for 2018 med de stærkeste finansielle nøgletal i koncernens historie. Lars har meget klart og præcist udstukket DLG’s økonomiske kurs på en forståelig måde for vores ejere, medarbejdere og finansielle partnere. Vi er derfor glade for, at DLG fortsat kan få glæde af hans enorme faglighed og økonomiske indsigt,” siger Kristian Hundebøll. Pr. 1. juli 2019 består DLG’s direktion derfor af CEO Kristian Hundebøll, COO Niels Søren Rasmussen og CFO Thomas Brebøl Christensen. 

En forrygende rejse
Lars Sørensen ser med tilfredshed på DLG’s udvikling siden 2012. “Efter 35 år i ledende stillinger i store selskaber er det et passende tidspunkt at neddrosle og give mere plads til familien. Det har været en helt forrygende rejse for mig hele vejen igennem. Det er meget tilfredsstillende, at jeg med min erfaring har kunnet bidrage til DLG’s positive udvikling i min tid som CFO,” siger Lars Sørensen.  

Thomas Brebøl Christensen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns og Aarhus Universiteter. Han har desuden en Executive MBA fra Warwick Business School, uddannelse fra SEI/INSEAD og en baggrund som sprogofficer. Thomas har første dag i DLG den 1. juli 2019 og fortsætter i Danish Crown indtil da.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her