DLG, der i foråret 2019 går i gang med byggeriet af deres nye store domicil i Fredericia, flytter midlertidig lokaler i den gamle Videnpark på Vesterballevej 4, hvor der i dag blandt andet er “Hjælpemiddelscentral”.  

Fredericia Avisen mødte Group Vice President, Peter Skov Madsen til en snak om den kommende proces.

“Transport, produktion, logistik, administrative funktioner og ordrekontor flyttes til Fredericia, hvor vi overtager lejemålet den 1. marts og forventer at være fuldt operationelle den 1. juni,” fortæller Peter Skov Madsen fra DLG til Fredericia Avisen.

Han fortsætter:

“Medarbejderne kommer dels fra hovedkontoret ved Axelborg i København, men også fra nogle af kontorene fra Fyn, Sønderjylland og Østjylland.”

“Vi har set på mange forskellige muligheder i Fredericia og Danmark, men vi endte med at vælge byen, fordi den ligger fantastisk centralt i forhold til vores aktiviteter. Derfor er det en rigtig god placering for os, når vi samtidig vil samle andre aktiviteter.”

God hjælp fra Business Fredericia og Fredericia Kommune

“Når man kommer langt fra, er det svært at vide, hvad man skal og hvorfor. Men Fredericia har været meget obs på, hvordan man kunne hjælpe – og det gør, at man føler sig meget velkommen,” siger Peter Skov Madsen og fortsætter:

“Jeg har brugt noget tid sammen med Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia. Jeg har også fået god hjælp til mange praktiske ting, det har været meget værd for DLG, men også Borgmester Jacob Bjerregaard og hans embedsfolk har hjulpet til. Alle har taget opgaven seriøst og arbejdet for os. Der er mange ting, der skal gå op, når man skal flytte så stor en forretning.”

Peter Skov Madsen fortæller også, at DLG har meldt sig ind i Business Fredericia, fordi man vil i gang med det lokale netværk.

“Man får et netværk og skal bruge de muligheder, der byder sig. Vi har samarbejdspartnere i dag på mange områder, men når vi flytter et kontor, så opstår der nye muligheder for samarbejde og relationer.”

Det må være en enorm opgave at flytte så stor en organisation?

“Ja, det er en stor operation at flytte en stor organisation fra landbrugets højborg i København, men det er den rigtige rejse for os. Vi vil tættere på vores kunder, og det kommer vi nu ved at vælge Fredericia.”

DLG går i gang med en “makeover”, så virksomheden kan byde medarbejdere og kunder velkommen i de nye midlertidige lokaler.

DLG flytter til Fredericia