DLG, Dansk Landbrugs Grovvareselskab, der blandt andet har til huse i Fredericia, åbnede søndag d. 19. september dørene til et kig inden for i deres nye kontorbyggeri, samt til en snak om dansk landbrug og den vigtige rolle, som DLG spiller for mange danske landmænd.

– Vi er rigtig glade for, at så mange fredericianere havde lyst til at lægge vejen forbi os. Dagen forløb rigtig godt, og der var en god stemning blandt både store og små, der alle viste stor interesse for vores nye flotte domicil og ikke mindst det arbejde, vi laver i DLG, siger Mette Sehested, kommunikationsdirektør i DLG.

Åbent Landbrug er en årlig begivenhed, hvor børn og voksne den tredje søndag i september kan besøge et dansk landbrug og opleve, hvordan livet på landet foregår. I år har også landbrugsvirksomheder fået muligheden for at deltage, hvilket DLG har benyttet sig af.

– Vi vil gerne bakke op om et arrangement som Åbent Landbrug. Ved at åbne dørene er vi med til at bygge bro mellem land og by, idet familier på dagen kan få et unikt indblik i det danske landbrugserhverv og med egne øjne og ører opleve, hvad vi arbejder med. Samtidig er det jo ikke så længe siden vi flyttede vores hovedkontor til Fredericia, så vi så det også som en mulighed for at invitere naboer og andre nysgerrige indenfor, siger Mette Sehested.

På grund af Corona-situationen har der i år været krav om tilmelding og samtlige 200 pladser til besøg hos DLG blev booket.

– Det er dejligt med den gode opbakning til arrangementet, for det viser, at folk er nysgerrige på det danske landbrug. I DLG og det danske fødevareerhverv generelt, kan vi så meget mere, end mange tror, og vi vil gerne være med til at vise, hvad de moderne virksomheder i landbruget kan. Vi er innovative, fremadsynede og er med til at udvikle morgendagens bæredygtigere løsninger – ikke kun til Danmark, men til resten af verden, siger Mette Sehested.

DLG’s nye domicil i Fredericia huser ca. 330 medarbejdere og har for nyligt vundet titlen som årets kontorbyggeri 2021.