Unik oplevelse: Dizzy Mizz Lizzy i Store Sal i Vejle Musikteater, som har DKs smukkeste sal, med noget af det bedste lyd-og lysudstyr, der findes.
Lyd- og musikoplevelsen bliver helt perfekt, når den populære trio laver særlig “sid-ned”-koncert og opfører albummet Alter Echo i sin helhed, samt alle de kendte hits.

Dizzy Mizz Lizzy giver koncert i intime rammer
Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt.
‘Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så derfor står DKs største rockband klar på scenen i Store Sal i Vejle Musikteater den 17. april 2021. Det er første gang, og måske sidste gang, at bandet kan opleves i så intimme rammer.


“Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet” , fortæller Tim Christensen.


“Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget” , siger Tim Christensen, og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer