Fredag d. 10. april 2020 kan du opleve det legendariske rockband Dizzy Mizz Lizzy med Tim Christensen som den store stjerne, når de på deres forårstur giver koncert i Fredericia, som ét af de kun 6 steder i Danmark.

thansen arena i Fredericia har plads til 2.400 rockfans med mulighed for både stå- og siddepladser. Og som altid inviteres erhvervslivet til EventC´s gode VIP-arrangement i ADP-loungen, ligesom frivillige fra forskellige foreninger varetager baropgaver.

Rock Under Broen og EventC går atter sammen om en stor koncert ligesom de to parter tidligere har annonceret samarbejde omkring koncerten med MALURT i samme arena (9.10.20).

“Vi har tidligere samarbejdet med Rock Under Broen, når vi har stået for VIP-arrangementet til Rock Under Broen. Og da vi ønsker at styrke vores samarbejde yderligere og få endnu flere store navne til Lillebæltsregionen ligger dette lige til højrebenet, udtaler Ulrich Nicolaisen,” direktør i EventC.

“Jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring vores styrkede samarbejde med EventC. Vores historik er rigtig god sammen og vi tror mere på at løfte i flok,” udtaler Bent Frandsen, formand for Rock Under Broen som lørdag d. 13. juni igen byder velkommen til rockfest under broen, hvor 7000 billetter allerede er solgt.

Billetsalget starter fredag den 11. oktober kl. 10 på Billet.dk og Ticketmaster.dk

Billetlink: https://www.billet.dk/dizzy-mizz-lizzy

http://www.fcfredericia.dk