Fredericia AVISEN er på Jelling Festival, kulturjournalist Thomas Lægaard skriver fra festivallen. Men hvordan ser kontoret ud, som jeg skriver fra.

Solen bager ned, hele Jelling fester, jeg har lige sat mig for at præskrive på en artikel om Frank Megabody i presseloungen. Det er et sted, som ingen festivalgængere ser, så nu tager jeg Fredericia AVISENs læsere med ind bag ved.

Dizzy Miss Lizzy
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Jeg har debut som journalist på festivalen, og har kun været på pladsen og så backstage. Kirsten Engstrøm har stået for at dekorere presseloungen. Hun byder mig velkommen, og jeg sætter strøm til den bærbare og falder i snak med en freelance fotograf fra Aarhus. Kirsten siger jeg bare skal tage for mig af drikkevarer, frugt og mad, der er det hele her. Det vigtigste af alt er næsten kaffemaskinen, når mit normale kontor på Kurts Kaffebar er langt væk.Dizzy Miss Lizzy

Mens jeg skriver, snakker jeg med fotojournalist Helle Arensbak fra Aarhus, mens to fotografer fra Ekstra Bladet støder til.

Dizzy Miss Lizzy
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Vi snakker om Dizzy Mizz Lizzy-koncerten som var på scenen i går aftes. Jeg var ked af, at jeg ikke fik billeder, da jeg var ude for hele to uheld, der gjorde, at jeg mistede lidt pusten. Først knækkede mit SD-kort i computeren og så væltede et bord og jeg fik en halvliters øl i skødet. Men disse ting kunne ikke ødelægge en fantastisk Dizzy Mizz Lizzy koncert, hvor lysshowet var i absolut særklasse. Den hårdtspillende trio gav alle de hits, vi kender performet på en måde, så man ikke var i tvivl om klassen. I nogle øjeblikke var den store scene badet i visuals og sekundet efter strippet helt ned til ingenting og tre små mænd står som alene i en kæmpe kasse.

Dizzy Miss Lizzy
Dizzy Mizz Lizzy – Foto: Helle Arensbak

De præsenterer også et nyt nummer, så der kommer åbenbart mere Dizzy i fremtiden.

Trods våde bukser og bluse var det en 6 stjernet oplevelse på Jelling Festival 2018.

For at blive hvor vi startede i presseloungen, så fik jeg lov til at få et billede fra koncerten i går af fotojournalist Helle Arensbak