Der er dårligt nyt for fans af rockbandet Dizzy Mizz Lizzy i Esbjerg, da Tim Christensen er ramt af halsbetændelse. Det har gjort, at alle tre koncerter på Tobakken i Esbjerg er blevet aflyst. De tre koncerter i Esbjerg afvikles i stedet den 8., 9. og 10. maj.

Det betyder, at Fredericia bliver første stop for Dizzy Mizz Lizzy, når de fredag den 17. april gæster fæstningsbyen til en udsolgt koncert.

På Facebook beklager Tim Christensen, at de har været nødt til at aflyse koncerter.

– Kære venner.
Først og fremmest tak for alle jeres hilsner og for forståelsen omkring sygdoms-aflysningen i går.
Min halsbetændelse er dog desværre ikke blevet bedre eller forsvundet over natten, som jeg havde håbet på. Jeg ærger mig grænseløst over den tarvelige timing, men jeg kan ikke gøre mere end jeg gør. Halsbetændelse kræver ro (og medicin), som de fleste af jer nok ved.
Det piner mig mere end I aner, men vi er også nød til at aflyse Esbjerg-koncerterne i aften og i morgen (Lørdag. d 11 og Søndag d.12).
Til gengæld er der allerede fundet erstatningsdatoer, som bliver d. 9 og 10. Maj. Håber at det kan lappe lidt på skuffelsen. Igen, tak for forståelsen til jer alle sammen, skriver Tim Christensen.

(Foto: PR )