Forside Kultur Ditte følger drømmen og dropper sikkerhedsnettet #fredericiasansigter

Ditte følger drømmen og dropper sikkerhedsnettet #fredericiasansigter

DEL
ditte

Velkommen til #fredericiasansigter – Fredericia AVISEN møder Ditte Harbæk, som efter sin sommerferie fik mod og lyst til af udføre sin hobby på fuld tid.

Vi møder Ditte Harbæk til en snak om fremtiden for hendes salon Neglelogen. Fremtiden ser noget anderledes ud siden vi skrev om negleteknikkeren sidst, nu springer Ditte ud med sin hobby som eneste indtægtskilde og forfølger drømmen.

“Over sommerferien traf jeg beslutningen, for første gang i mange år var der så meget rå på, at jeg kunne mærke efter, hvad jeg ville og hvad jeg havde brug for. Mine vilkår har ændret sig lidt over de sidste år, jeg står alene i hverdagen med min dreng, jeg kunne ikke få det til at hænge sammen med de to to jobs”, siger Ditte.

Ditte pendlede frem og tilbage til, hvor hun nu stopper som Socialrådgiver i familie og handicap – unge team i Vejle.

“Det var alle tankerne om at skulle være der for min dreng og at mit helbred ikke kunne genere det nødvendige overskud, nu er jeg nået til et sted hvor jeg gør ting der gør mig glad. Jeg kommer uden tvivl til at savne myndighedsfunktionen og at gå fra 80 kollegaer til at have en samarbejdspartner som er Agathe Darville.

Selvom det kan lyde som noget af et savn med 80 kollegaer, så har Ditte et stort netværk i neglebranchen, hun er stadig ambassadør og underviser for Peak. 1. november er der ikke nogen vej tilbage, Ditte er ved at få åbningstiderne på plads og onlinebookingen er også ved at være klar.

Det er ligeledes vigtigt for Ditte, at hun bliver ved med at udvikle sig som negleteknikker. “Jeg er dygtig og god til mit håndværk, jeg kommer til at stagnere, hvis jeg ikke udvikler mig. Jeg skal følge energien i det kreative på fuldtid, det er drømmen for nu”, siger Ditte.

Ditte og Neglelogen holder til på Glentevej 4, i kælderen, der er mere plads en tidligere så nu kan der både undervises og aktiviteterne kan udvides.

Efter, at Agathe Darville kom til med hendes behandlinger, “som du kan læse mere om her: Frk. Darville, så er der kommet mere liv i salonen. “Det skaber mere liv også på vores sociale medier hvor kunder kommer begge veje.

Besøg Neglelogen på Glentevej eller find Neglelogen her.