Den 53-årige fredericianske erhvervsmand Tonny Nielsen har åbnet Dit & Dat-outlet i Fredericia på Kaltoftevej i de gamle Otto Schachner-haller. Tonny Nielsen glæder sig til at vise Fredericia en anden form for outlet, hvor man kan få dit og dat. 

I 2014 købte Tonny Nielsen sammen med to andre erhvervsfolk kæden Boun10, som var gået konkurs. På det tidspunkt havde kæden butikker i Kolding og Odense. I dag er Tonny Nielsen aleneejer af forretningen, som nu hedder Dit & Dat Outlet.

Dit & Dat har et væld af varer. Denne tirsdag er det også meget forskelligt, hvad kunderne går efter.

Inden den lokale erhvervsmand vendte retur til Fredericia, havde han butikker i Vejle og Kolding.

“Vi havde haft åben i Kolding i to år med stor succes, og så åbnede vi Marys i Vejle den 1. september 2016, men det eventyr gik ikke. Vi kunne simpelthen ikke sælge vores varer hurtigt nok i forhold til huslejen i centret, og det samme gjorde sig senere gældende i Kolding, derfor besluttede jeg, at vi skulle rykke til Fredericia i nogle omgivelser, hvor det er let at komme til og hvor vores varer kan ses bedst muligt,” fortæller Tonny Nielsen til Fredericia AVISEN.

Selvom det er tirsdag middag og vi er på Kaltoftevej i Fredericia, så kommer der alligevel løbende mange kunder.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

6000 varenumre på lager

Dit & Dat Outlet har mere end 6000 varenumre, hvor 40 procent af varerne  kommer fra leverandører, som selskabet har et fast samarbejde med. “Vi har særligt stor succes med flotte postkort, krus og Disneyvarer, hvor sidstnævnte i øvrigt fylder godt op i vores produktsortiment – og vi kan sælge de anerkendte varer til 50 procent under normalprisen,” siger Tonny Nielsen, imens vi går rundt i de store haller.

Tonny Nielsen er født i Fredericia, hvor han har drevet butik de sidste 25 år. Mange kender ham som Mr. TK Shopping. Han var med da mobiltelefonerne gjorde sit indtog. Han drev blandt andet Dantalk i 00’erne. Privat er han gift med Fru. Nielsen, som han kalder sin Anette og de har sammen sønnen Kenneth og datteren Camilla, hvortil en række børnebørn også har meldt deres ankomst. Når han ikke arbejder, spiller han trommer og elsker musik.

I de store lagerhaller har Tonny Nielsen også åbnet for opbevaring af campingvogne.

Dit & Dat åbnede den 31. januar og sidenhen er det væltet ind med kunder, fortæller den storsmilende erhvervsmand og fortsætter: “Vi har fået en overvældende start. Det er dejligt. Jeg ville gerne tilbage til byen og gøre noget for byen igen. Jeg tror, at Dit & Dat-konceptet tiltaler os fæstningsbørn. Outlet er ofte sko, tøj og møbler, det her er også normale varer, som vi bruger i dagligdagen.”

Anita Nielsen sidder ved kassen og har travlt med alt fra Facebook-salg til kunder. Tonny fortæller, at hun har været med i tre år, siden han overtog Boun10.

Disneyprodukterne er særdeles populære.

Dit & Dat har åben tirsdag – fredag fra 10-17 og lørdag fra 10-14, og 365-24-7 på www.tk-shopping.dk og på Dit & Dats facebookside.