Dit & Dat Outlet på Kaltoftevej har fået en fremragende start. Indehaver Tonny Nielsen kalder starten en rigtig flot regnskabsmæssig start.

Tonny Nielsen har tidligere drevet forretning i Fredericia, og vendte i slutningen af januar tilbage til fæstningsbyen, som han har taget med storm.

“Vi køber rigtig stort ind, og det er der vores koncept skiller sig ud fra andre, der har de samme varer. Vi har tingene til en anden pris, fordi vi har købt ind i de mængder, vi har,” siger Tonny Nielsen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Folk er rigtig glade for at komme her. Vi har mange kunder, og det er sjovt at se deres reaktion på vores priser. Så siger de, at det er da billigt, og når de så kommer op til kassen og får at vide, at de får 50 %, så får de lidt et chok.”

Dit & Dat er spækket med billige mærkevarer inden for mange forskellige kategorier Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Dit & Dat har stor succes med at sælge tingene billigere, end det bliver i andre butikker. Det betyder dog også, at de til tider må skuffe kunder, der har været for langsomme.

“Jeg er nødt til at vænne folk til, at når jeg køber et parti et eller andet, så er folk nødt til at komme og købe det med det samme. Det er ikke sikkert, jeg får det igen. Jeg får prislister og bestiller det jeg kan,” forklarer Tonny Nielsen.

Også lageret hos Dit & Dat er fyldt til randen. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Under snakken havner vi til sidst ude på lageret, som er fyldt op med varer, som der ganske enkelt ikke er plads til inde i butikken.

“Vi er oppe at have 700 kvadratmeter butik og har over 6.500 varenummer, hvem har det af butikker andre butikker? Man skal op i stor kaliber for at finde lignende,” fortæller indehaveren af Dit & Dat og kommer ind på startmånerne i Outlet-butikken:

“Den første tid her har været rigtig god regnskabsmæssigt. Der skal jo sælges mange ting, når vi sælger til de her priser. For de 50 % jeg giver i rabat – dem kunne jeg lige så godt have tjent, men så havde jeg ikke solgt den mængde jeg har og så havde kunderne ikke været her,” lyder ordene fra Tonny Nielsen.