Fredericia AVISEN kunne tidligere i dag fortælle, at Fjordbakkeskolen er i Top-100 på den landsdækkende liste over folkeskolernes gennemsnit. Vi fangede Distriktsskoleleder Jens Bay Madsen til en snak om hvad der gør netop Fjordbakkeskolen så god.

“Først og fremmest vil jeg ikke tage æren for noget. Det er udelukkende mine kollegaer, eleverne og forældrene der fortjener æren for det flotte resultat”, lød det fra en stolt Jens Bay Madsen, distriktsskoleleder på Fjordbakkeskolen.

Jens Bay Madsen, distriktsskoleleder på Fjordbakkeskolen. Foto: PR

Selv har Jens Bay Madsen kun været distriktsskoleleder på Fjordbakkeskolen i tre måneder, men han har nået at danne sig et godt indtryk af personalet og eleverne – og det indtryk stemmer godt overens med det flotte resultat.

“Jeg har i de tre måneder jeg har været distriktsskoleleder mødt dedikerede lærere, en dygtig ledelse og ambitiøse elever. Jeg har mødt lysten til at man konstant arbejder på at forbedre det klasserne laver”, fortæller Jens Bay Madsen og fortsætter:

“Jeg er imponeret over den høje faglighed og ambitionerne, som skinner igennem helt til eleverne”.

Stolt, men Fjordbakkeskolen stopper ikke her

“Vi klapper hinanden på skuldrene i disse dage og er stolte over resultatet. At blive nummer 98 på landsplan er flot og vi er meget tilfredse, men nu skal vi videre” lyder det fra Distriktsskolelederen inden han slutter:

“Vi har grundlæggende elever der vil lære noget, forældre der bakker op, og det er vi glade for. Men vi læner os ikke tilbage, vi holder skruen i vandet og vil nu se om ikke vi kan gøre det endnu bedre til gavn for alle på skolen”.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.