Solen skinner udenfor, og mange forårshits er i luften. Jeg vil nu give jer fem bud på gode hits, der hitter lige nu. Lidt vi kan høre her i påsken, hvor benene måske ryger op på sofaen, eller benene bliver luftet med hørebøfferne på. Danmark er fuld af hits, så kom med her.

Det første hit er nummeret, “Sucker” af Jonas Brothers. Hittet er lavet af de tre brødre, Kevin Jonas, Joe Jonas og Nick Jonas, som fik deres debut på tv-kanalen Disney Channel. De tre drenge valgte at gå hver til sit i 2013, men kom stærkt tilbage med dette hit, Sucker i 2019. Hittet har fået 105 millioner visninger på YouTube, siden det udkom den 28. februar. Efterfølgende har de også udgivet nummeret, “Cool”. Sucker er et godt pophit, der helt sikkert også bliver spillet på radioen, når sommerferien melder sin ankomst. Jeg er særligt glad for deres skøre musikvideo, hvor de har valgt at tage deres koner og kærester med.

Hør og se den her

Næste hit, som vi skal have på banen er, “bad guy” med Billie Eilish. Billie Eilish er blevet en rigtig stor kunster, især teenagere er helt vilde med hendes musik. Mange ser hende som et forbillede, og de elsker hendes speciale attitude. Nummeret er meget stille og rolig, men har samtidig nogle bankende trommer. Hun spiller, og synger mange forskellige musikgenre, og kan godt få flere genre med i en sang. Alt i alt beskriver sangen rigtig godt hende, og hendes måde at lave musik på, hvilket musikvideoen bestemt også gør.

Hør og se den her

Næste sang er, “Shadows” med Alphabeat, som fik et boost, da bandet optrådte til årets X-Factor-Finale. Bandet er dog så stort og internationalt anerkendt, at de nok havde klaret sig uden, men jeg bemærker, at antallet af visninger steg betragteligt efter X-Factor-Finalen.

Endnu engang har vi en sang med et gendannet band, men det kan vi jo kun være glade for. Bandet består af den dygtige Stine Bramsen, Anders Stig Gehrt-Bendixen og Troels Møller Hansen. Hittet er et vildt popnummer, og man kan virkelig give gas til det nummer. Nummeret kan kun sætte gang i dansebenene og rytmerne bankes ind i kroppen.

Hør og se den her

Næste sang er personligt mit yndlingsnummer, det er nemlig, “What A Life” med det meget populære band blandt unge, Scarlet Pleasure. Scarlet Pleasures musikgenre er primært: Moderne R&B, soul, funk og popmusik, så en god blandning. Mange har troet, at forsangeren Emil Goll, er Scarlet Pleasure, men man må virkelig ikke glemme Joachim Dencker, og Alexander Malone, som spiller bas og trommer, de gør det virkelig godt og det er fedt for sangen, og bandet generelt. Det oplevede vi også live i Odense.

Det jeg godt kan lide ved sangen, er den måde bandet blander fede genre på. Det ender med et lækkert nummer. Nummeret er især et stort hit i radioen, og du kan næsten ikke have undgået at have hørt det et sted.

Hør og se den her

Til inspiration spurgte jeg Thomas Lægaard, Fredericia Avisens Kulturredaktør. Vi fandt frem til, at det måtte være `Paris´ med Lord Siva og Vera. Lord Siva og Vera er gået sammen om det her super fede nummer, noget jeg specialt er helt vild med, er det fantastiske guitarrif i sangen, og hvordan kunstnerne supplerer hinanden virkelig godt. Imens vi hørte sangen, kom vi i tanke Notre Dame i flammer, en forfærdelig tragedie. Men sangen er god.

Hør og se den her

Nu til Nik og Jays nye sang, “Hot Sauce”, imens jeg kørte i bil med Chefredaktøren en flot forårsmorgen, hørte vi som altid P3 – og så kom den – Nik og Jays nye sang. Vi kan straks høre, at det var Nik og Jay. En duo, jeg har mange erfaringer med. Siden, jeg var helt lille, og stod og sang eller dansede til deres sang, “Lækker”, har jeg fulgt med i deres musik. Denne forårsmorgen blev jeg imidlertid skuffet. Sangen forvirrer mig ganske enkelt, for de enten bruger mærkelig slangs, eller blander engelsk og dansksætninger i sangen. Det fungerer for nogle rappere, men ikke for Nik og Jay her.

De går fra et super godt og velskrevet nummer, som “Novembervej”, hvor man kunne høre, at de var blevet voksne i sangteksterne og musikken, og lige pludselig kommer de med en af deres ungdomssange igen. Det har taget en helt anden drejning, og jeg er forvirret nu, for sangen lever ikke op til deres potentiale, men hvis de lykkes med deres normale markedsføring, så synger alle givetvis med om lidt.

Hør og se sangen her

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.