Dagen inden danmarkspremieren på Fredericia Teaters produktion af Disneys Musical TARZAN den 5. oktober har forestillingen nu rundet 50.000 solgte billetter i forsalg, hvilket er rekord for en Disney-musical på teatret. Samtidig kan teatret offentliggøre, at forestillingen nu spiller helt indtil den 16. december 2018, inden den næste efterår tager på turné til Aarhus og København.

I morgen har Fredericia Teater premiere på sin fjerde Disney-musical, når Fredericia Teaters produktion af Disneys Musical TARZAN indtager teatret for fulde sale. Hele 50.000 har allerede købt billet, hvilket blot lægger yderligere længder til forsalgsrekorden for en Disney-musical, som inden TARZAN lød på 35.000 billetter i forsalg.

Fredericia Teater forlænger derfor endnu engang spilleperioden med en uge, så Disneys Musical TARZAN foreløbigt spiller frem til den 16. december 2018 i Fredericia.

Teaterchef Søren Møller glæder sig til endelig at kunne vise publikum, hvad den nye forestilling kan byde på:
”SÅ bliver vi ikke mere klar – og med så stor interesse og opbakning på forhånd er der lagt op til familiefest i junglen året ud på Fredericia Teater. Jeg er stolt, glad og fuld af forventningens glæde. Nu er det endelig nu!”

Efter spilleperioden i Fredericia tager Disneys Musical TARZAN på turné til Aarhus og København i 2019, hvor den har Aarhus-premiere den 21. september 2019 i Musikhuset Aarhus og københavnerpremiere den 29. november 2019 i den nyrenoverede Scandic Falkoner Salen.

Billetter til Fredericia og København kan købes via tarzanmusical.dk og fredericiateater.dk. Billetter til Aarhus kan købes via musikhusetaarhus.dk.

https://www.facebook.com/mrhoejer/