Sidste år tog Cruiseskibet Disney Magic fredericianer med storm. Nu kommer skibet igen til Fredericia. Så der bliver travlt for de dygtige fredericianske guider fra Cruise Fredericia. Skibet har plads til 2713 gæster og 945 besætningsmedlemmer.

Fæstningsbyen sover aldrig og nyhederne kommer i et konstant flow. Nu er det Disney Cruise, der igen lægger vejen forbi Fredericia. Sidste år var det første gang – og det var populært. Tusindevis af fredericianere strømmede til, og Fredericia Teater leverede en mindeværdig performance med Disney-klassikere.

På Disney Magics hjemmeside kan man lige nu læse, at Cruiseskibet igen lægger til i Fredericia, når de på et 10-dages nordisk cruise, der starter den 18. august 2021, rammer Fredericia på dag 9.

Selvom markedsføringen af turen går via et foto af Egeskov Slot, så er det imidlertid Kanalbyens Esplanaden, at skibet stævner ind.

Kilde: https://disneycruise.disney.go.com/cruises-destinations/list/DM1315/10-night-northern-europe-cruise-from-copenhagen-ending-in-dover/august-18-2021-disney-magic/

Læs mere om skibet her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer