Fredag den 4. september inviterer byrådet til høringsmøde om kommunens budget for 2016. Her er der mulighed for at høre politikernes forslag til det kommende budget, stille spørgsmål til byrådsmedlemmerne og komme med forslag til hvad kommunen skal bruge midlerne på de kommende år.

”Jeg synes det er vigtigt at vi har en åben og gennemsigtig proces, hvor borgerne får mulighed for at få indblik i vores planer, stille spørgsmål og komme med forslag til hvordan vi skal skrue næste års budget sammen”, siger borgmester Jacob Bjerregaard.

Borgmesteren har efter et fælles budgetseminar i byrådet fremlagt sit forslag til næste års budget. Det skal nu behandles i Økonomiudvalget på tirsdag den 1. september og kommer derefter i offentlig høring til og med den 14. september 2015. I høringsperioden er der mulighed for at sende officielle høringssvar på Fredericia Kommunes hjemmeside.

”Jeg er kommet med mit forslag som borgmester, og nu skal vi så i gang med at forhandle. Derfor vil jeg gerne invitere alle interesserede til at komme og høre nærmere og give deres forslag, til hvordan vi skaber en endnu bedre kommune”, siger Jacob Bjerregaard.

Høringssvarene bliver inddraget i 2. behandlingen af budgettet, som forventes afsluttet, når budgettet er på dagsordnen på byrådsmødet den 5. oktober.

Høringsmødet bliver afhold i forhallen på Fredericia Rådhus, Gothersgade 20, 4. september
kl.15-16.

Læs mere om budgettet på www.fredericia.dk