BSH er blevet taberdømt i tre kampe, og det har afgørende betydning for HTH Ligaen om midtjyderne får medhold i deres appel. Vores sportsjournalist kommenterer på sagen.

Sasser Sohn var i efteråret udlejet til Lemvig-Thyborøn fra Bjerringbro-Silkeborg, men i 2021 er han vendt retur til midtjyderne og i de tre første kampe han spillede, var der sket en fejl på med registeringen af ham, som gjorde, at BSH er blevet taberdømt. Det har vendt op og ned på tingene i HTH Ligaen, hvor det blandt andet har betydning for hvem der rykker direkte ned og hvem der får den slutspilsgivende ottendeplads.

– Der er meget stor spænding i bunden af tabellen. TMS Ringsted er gået fra sidste til næstsidstepladsen, og det sker altså efter disciplinærsagen med BSH, der er blevet taberdømt i tre kampe. I den forbindelse er blandt andet TMS Ringsted og KIF Kolding blevet tildelt to ekstra point, siger sportsjournalist Patrick Viborg Andersen og kommer ind på ræset om ottendepladsen:

– Hvis ikke BSH vinder ankesagen, så skal Kolding tabe resten af kampene, hvis der skal laves om på ottendepladsen, da man ikke kan forvente, at FHK vinder de tre resterende kampe, da to af dem er mod GOG.

Efter den seneste spillerunde er både FHK og Ribe-Esbjerg tre point efter KIF Kolding på ottendepladsen, men FHK har i den henseende spillet en kamp færre end begge hold.

Se hele indslaget øverst i artiklen, hvor Patrick giver sit bud på udfaldet af ankesagen. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer