Den 40-årig karismastiske og smilende filialdirektør Claus Nielsen fra Nordea i Fredericia har fået nyt job i Nordea, hvor han bliver filialdirektør i Odense efter sommerferien. I Fredericia overtages hans stilling af Christian Blittrup, der kommer fra en lignende stilling i Ikast. 

Begge har de Nordea i blodet og begge er de uddannet bankfolk. Imens Christian Blittrup har været markedschef i Tryg Forsikring gennem otte år og her besøgt utallige Nordea-afdelinger, inden han blev afdelingsdirektør i Ikast, har Claus Nielsen været 22 år i Nordeakoncernen. Han overlader en afdeling på toppen til Christian.

Claus Nielsen glæder sig til nye udfordringer.
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Jeg er sikker på, at Christian bliver en god mand for Fredericia. Jeg har været utrolig glad for at være i Nordea Fredericia, hvor jeg sammen med mine dygtige medarbejdere har udviklet en god afdeling, drevet på gode værdier, hvor vi har det godt sammen, hvilket smitter af på vores kunder”, siger Claus Nielsen.

Christian bor i Hørning med sin familie, som tæller hustruen Tanja og deres to drenge, Oliver på ni år og Frederik på syv år.

“Vi er en aktiv familie, hvor alle former for sport fylder meget. Vi kan også konkurrere i alt fra at tømme opvaskeren til at vinde i spil. Jeg er en god vinder – og en dårlig taber. Jeg elsker at vinde, så jeg er også glad for, at jeg overtager en god afdeling med gode folk; det som Claus og co. har skabt her, skal jeg bygge videre på, det glæder mig til,” siger Christian og fortsætter:

“Så har jeg selv spillet badminton i en menneskealder og er i dag aktiv i Højbjerg Badmintonklub, som seniorformand. Generelt glæder jeg mig til at starte arbejdet i Fredericia, bygge et netværk op – hvor jeg også vil benytte mig af vores gode samarbejde med Danbolig til at styrke disse parametre.”

Claus Nielsen er privat gift med Camilla og sammen har de to fodbolddrenge, hvor Claus er træner for den yngste søn.

“Jeg spiller også selv fodbold – oldboys,” siger Claus og modtager smil og grin fra Christian, inden han fortsætter: “Ja, det er hyggebold, og mest for det sociale, jeg er også startet i Fredericia Golfklub, så sport betyder også meget for mig, udover det at rejse. Min sommerferie går til Vietnam i tre uger – jeg kan godt lide at møde nye kulturer, se nye ting og i det hele taget opleve.”

Christian Blittrup bliver ny filialdirektør i Fredericia.
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Christian Blittrup nørder selv i vin og mad. I den forbindelse går turen årligt til Frankrig og Italien for at tanke op til hjemmelageret. I Fredericia bliver han i øvrigt leder for 25 mand, sammen med bankmanden Niels Dietz. Claus Nielsen tager, som skrevet til Odense, hvor der efter 55 minutters køretur venter en varm kop kaffe på Vestre Ringvej, og en afdeling på i alt 35 medarbejdere.

Gennem 22 år i Nordea har Claus Nielsen også erhvervet sig en uddannelse som ejendomsmægler og er nu i gang med en HD, hvorfor han har været 22 år i Nordea, som på nutidens arbejdsmarkedet er meget, svarer han hurtigt:

“Det er fedt, der sker noget nyt hele tiden – og man har et godt samarbejde med både kolleger og kunder. Jeg har også været i København og mange andre spændende steder. I Fredericia har vi serviceret over 11.000 bankkunder, og nu fik jeg muligheden for at komme til Odense og bruge mine kræfter, det er både spændende og et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til.”

Velkommen til Christian og held og lykke til Claus.

https://fredericiaavisen.dk/annoncering-og-partnerskab/
Skal du være annoncør på Fredericia AVISEN? Kontakt os på 26 20 08 16 eller ad@fredericiaavisen.dk