FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, kalder klubbens tredjeplads for tilfredsstillende efter et specielt forår præget af corona. Nu venter et arbejde med næste sæsons trup, som der skal føjes seks-syv nye spillere til.

Fodboldsæsonen 2019/20 er nu forbi, og efter at have fået det hele lidt på afstand evaluerer Stig Pedersen på sæsonen.

“Vi er tilfredse med placeringen, og vi har spillet en god sæson. Foråret blev specielt pga. corona, men vi er meget glade for, at vi sluttede i toppen i en sæson, hvor der var en stor gevinst ved at blive blandt de tre øverste,” siger Stig Pedersen, der medgiver, at der har været udsving resultatmæssigt i sæsonen, men det har været naturligt, mener han:

“Vi har et godt hold, og vi er en klub, der hører til i den øverste halvdel af NordicBet Ligaen og så er det bare sådan, at rækken er så tæt, at alle kan slå alle. Det vil vi også se i de kommende sæsoner. Derfor er det ikke så overraskende, men vi vil gerne ind i perioder, hvor vi vinder en masse.”

https://www.vinmedmere.dk/

I den afsluttede sæson var der kun en oprykker til Superligaen, men til gengæld rykkede tre hold ud af landets bedste række. Det sker for at gøre plads til en ny struktur i Superligaen og 1. division, som nu bliver den samme med 12 hold, og et slutspil med seks hold og et nedrykningsspil med seks hold.

“I næste sæson er situationen en anden end i den sæson vi lige har afsluttet. Der er vores første mål at ende i top-6, da der er to hold, som rykker op blandt de seks. Og så kan det godt være, at et hold stikker af, men så forventer jeg, at de øvrige hold kommer til at kæmpe om den sidste oprykningsplads,” siger Stig Pedersen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Hvordan ser du på den nye struktur?

“I dag møder vi hinanden tre gange. I den her sæson havde vi eksempelvis Vejle og Viborg to gange, og dem ville jeg gerne have haft hjemme to gange. Det bliver derfor ulige, og strutkuren nu er lavet om til, at man møder alle to eller fire gange. Slutspillet giver et ekstra pift, da det bliver mere intenst på den måde, og jeg er glad for, at strukturen nu bliver ens i Superligaen og 1. division,” siger Stig Pedersen.

Med sæsonen overstået, så er arbejdet klar til Stig Pedersen, der er i fuld sving med at sammensatte næste sæsons trup.

“Vi har sagt farvel til seks spillere, som skal erstattes. Vi skal derfor have seks-syv spillere ind, og det er jeg sikker på, at vi også får,” forklarer Stig Pedersen.

Det er endnu uvidst, hvordan tilskuersituationen ser ud til den kommende sæson, men sikkert er det, at coronatest fortsætter.

FC Fredericia genoptager træningen frem mod den kommende sæson d. 17. august. NordicBet Liga-sæsonen 2020/21 indledes i weekenden d. 12./13. september.

Annonce
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer