FC Fredericia møder onsdag Vejle Boldklub på udebane, og fredericianerne kan se frem til stor opbakning på lægterne fra Red Pride, der sender tre busser af sted, hvor der kun er enkelte pladser tilbage.

FC Fredericias fangruppering Red Pride er siden januar ekspanderet i medlemmer, og det gør kampene mod Vejle til noget specielt.

Der har i en del år været tale om, at Vejle er en slags storebror for FC Fredericia, og med den korte afstand mellem byerne kommer der mange fans på lægterne. I den forbindelse har der været en løbende dialog mellem parterne.

“Vi har en fin dialog med VB, politiet og vores fans. Vi forventer, at der kommer knald på fra vores fans’ side og så ser vi frem til en fed kamp på banen også,” siger Stig Pedersen til Fredericia AVISEN.

I forhold til tidligere opgør mod Vejle giver det et ekstra aspekt, at Red Pride dukker talstærkt op på lægterne og kan meddelele, at de har to udsolgte busser.

“Det giver en ekstra dimission. Da vi var deroppe, da Vejle spillede om oprykning i 2018, var der 10.000 tilskuere på stadion, men der var ikke mange fra Fredericia. Det kommer der den her gang, og jeg tror, at vores fanklub vil blive set og skabe en fest, som de også gjorde i vores seneste kamp mod Næstved,” fortæller Stig Pedersen.

Det, at FC Fredericia, har fået en medlevende fangruppering er udover at øge opbakningen til holdet, også med til at give noget ekstra til FC Fredericias produkt.

“Det er er en del af det, og det er glædeligt, at der er kommet så meget gang i fanklubben. Det er en del af en fodboldsklubs DNA at have en fanklub, og selvom det er klart, at en fanklub vokser sig større, når man er i Superligaen, så synes jeg, at vi kan være mere end tilfredse med vores antal og den stemning, som der er,” siger Stig Pedersen.

Vil man med til Vejle med Red Prides bus kan man læse mere om det ved at klikke her.

Vejle og FC Fredericia tørner sammen onsdag klokken 18:30 i Nørreskoven.

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00?