FC Fredericia skal have ny cheftræner til sommer, og der er mange faktorer der spiller ind i forhold til den nye træner der skal ind, fortæller FCF-direktør Stig Pedersen.

Tidligere i denne blev det offentliggjort, at Jesper Sørensen stopper i FC Fredericia til sommer.

– Når det nu skulle være, at Jesper har valgt at stoppe, er vi glad for, at vi allerede nu ved det. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har været rigtig glade for ham. Vi har kendt til beslutningen i noget tid, men har valgt ikke at offentliggøre det før den sidste kamp her i efteråret for at skabe ro indtil sidste kamp var overstået, siger Stig Pedersen til Fredericia Avisen.

Processen med at finde en ny træner er i fuld gang. Der er dog mange faktorer, der spiller ind.

– Vi er i gang med at sondere terrænet. Der er mange faktorer, der spiller ind, når vi kigger på en ny træner. Vi kigger på, hvordan han passer ind i FC Fredericia i forhold til spillestilen, men vi kigger også på det økonomiske aspekt, som skal være inde for de rammer vi kan tilbyde, fortæller Pedersen.

En oplagt arvtager til Jesper Sørensen er Johnny Mølby, der er ledig på markedet og i forvejen bor i Fredericia. Det er dog ikke noget FCF-direktøren vil kommentere på.

– Vi har en politik om, at vi aldrig udtaler os om konkrete navne før vi har skrevet under på noget. Vi er i gang med processen med at finde en ny træner og vi melder ud så snart, at der er skrevet under. Hvor lang tid der går kan jeg ikke spå om, lyder det fra Stig Pedersen.