Kulturredaktøren kendte ikke Popsi og Krelle, men efter en hurtig rundspørge og en kort søgning på Youtube, må jeg erfare, at det kendskab har de fleste forældre til småbørn og i særdeleshed deres børn.

Popsi og Krelle kommer til Fredericia. Det kunne lyde som starten på et eventyr, hvilket det højst sandsynligt også bliver. Efter jeg har åbnet Youtube og skrevet Popsi og Krelle, er jeg klar over, at det er et “fænomen” – denne legesyge duo. Et fænomen, som har formået at tage de kendte børnesange og formidle dem i børnehøjde.

Mød dem i thansen Lounge på Monjasa Park, når Lecture.dk afholder et arrangement for de mindste den 13. april klokken 10.00.

Popsi og Krelle blev kendte på Youtube under navnet Pixitrolden, men nu har de taget springet – de har sagt deres arbejde op og kalder sig nu konsekvent, Popsi og Krelle. De fleste spor af Pixi er væk på deres Youtube-kanal, som har et imponerende besøgstal med over 20 millioner visninger på deres videoer. Ja, 20 millioner!

“2018 blev året, hvor vi sagde vores job op, og tog den mulighed – som I har givet os – for at være dem, som vi altid har været – to der brænder for musik, kreativitet og kærlighed. Af hele vores hjerte tak fordi I ser, lytter, synger og danser med. Tak, fordi vi må være en lille del af jeres hverdag. Verden er simpelthen et bedre sted, når vi fylder den med musik, og børn skal bare have AL DEN KÆRLIGHED, de kan få! Vi har mange fine projekter klar til 2019, og vi kan slet ikke vente med at dele dem med jer. Den aller største og kæmpeste hjertekrammer fra Popsi og Krelle”, sådan skriver Popsi og Krelle på falderebet til 2019.

Krelle spiller op, mens Popsi krammer giraffen.

Efter at have googlet mig lidt omkring, kan jeg godt forstå Popsi og Krelles succes er blandt de 0-6 årige poder og forældrene. Deres sange og videoer er så dejlig ukomplicerede og de taler direkte til deres seere. Den type show, vi skal opleve i Fredericia, vidner også om en duo, som har tid til sine fans og sidst, men ikke mindst, plads i deres hjerter til at rumme hver og en.

Showet starter med, at de kommer ud blandt børnene og hilser på i ligeså lang tid, som de synger. Når de er færdige, vidner flere af deres shows også om, at de bliver bagefter til hvert barn er krammet, hvis de lyster det.

Selvom jeg ikke har børn i den alder, har jeg lyst til at opleve Popsi og Krelles magi, når de besøger thansen Lounge på Monjasa Park.

Køb bilet her

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere