Bestyrelsen i Fredericia Golf Club kan nu offentliggøre, at der netop er indgået forpagtningsaftale med Pernille Jul Nielsen fra Din Madpartner.

”Det er en yderst tilfreds bestyrelse, som kan meddele, at virksomheden Din Madpartner overtager driften af Fredericia Golf Clubs Café samt tilhørende lokaler. Vi har lagt meget vægt på at indehaveren af Din Madpartner Pernille Jul Nielsen har 7 års erfaring med drift af golfcafé. Pernille har tidligere været indehaver af Restauranten i Vejle Golf Club og kender derved tilværelsen i en golfklub særdeles godt. Vi ser yderligere en stor fordel i den daglige hjælp og assistance som Din Madpartneres centralkøkken i Skærup kan yde Cafédriften i Fredericia Golf Club,” siger Formand Erik Ipsen fra Fredericia Golf Club.

 ”Jeg har siden min tid i Vejle Golf Club savnet livet i og omkring en golfklub rigtig meget og glæder mig derfor til at komme i gang med opstart af Café Clava i Fredericia Golf Club. Jeg har ansat en dygtig bestyrer Sarah Lauridsen til at stå for driften af Café Clava. Sarah får kyndig hjælp til køkkenet af kokke fra Din Madpartner og supporteres i øvrigt med kræfter derfra. Jeg håber, at I vil tage rigtig godt imod Sarah samt den øvrige stab,” fortæller indehaver af Din Madpartner, Pernille Jul Nielsen.

Din Madpartner vil meget gerne have styr på bestilte selskaber her i 2021. Pernille hører derfor gerne fra dem, der allerede har bestilt eller påtænker at bestille et selskab i 2021. Pernille kan kontaktes på 2293 8922 eller e-mail info@dinmadpartner.dk.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer