Da Danmark lukkede ned den 12. marts som følge af corona-krisen, begyndte forfatter Louise Juhl Dalsgaard at skrive digte om den særlige situation, hun og alle vi andre pludselig stod i. Det er der kommet digtsamlingen ‘I dag skal vi ikke dø’ ud af, og onsdag den 23. september kl. 16 kan du høre Louise fortælle om og læse højt fra digtsamlingen i Oasen på KulturØen.

De fleste er sikkert enige om aldrig at have prøvet noget lignende, da store dele af landet blev lukket ned den 12. marts i år. Og den nye, ukendte situation satte mange forskellige tanker i gang hos folk. Forfatter Louise Juhl Dalsgaard begyndte med det samme at sætte ord på, og fra den 12. marts til den 12. april skrev hun de digte, der nu er at finde i digtsamlingen ‘I dag skal vi ikke dø’.

Sammen hver for sig
Digtene, som Louise skrev i måneden mellem den 12. marts og den 12. april, kredser alle om den situation, corona-pandemien forårsagede: Det manglende samvær, al den tid man pludselig havde derhjemme, opretholdelsen af fællesskaber på afstand og på nye måder og de mange individuelle måder at tackle tingene på. Digtene er små, fine billeder på, hvordan samfundet, vores fællesskaber og det individuelle liv blev påvirket af nedlukningen, og måske vil man kunne genkende nogle af de følelser og tanker, Louise beskriver heri.

Det er onsdag den 23. september kl. 16-17 i Oasen på KulturØen i Middelfart, du kan opleve Louise Juhl Dalsgaard i samtale med litteraturformidler Maria Guldager Rasmussen om digtsamlingen ‘I dag skal vi ikke dø’. Der er gratis adgang til arrangementet, men det er nødvendigt at have billet. Gratis billet kan hentes på www.middelfartbibliotek.dk eller på biblioteket.

Arrangementet er en del af Trekantområdets Festuge.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer