Diabetesforeningen i Fredericia inviterede onsdag sine medlemmer på tur til Trelde Næs, hvor Fredericia Kommunes naturvejleder Bjarne Christensen guidede de fremmødte gennem flora og fauna.

Trelde Næs er blevet anerkendt for sin flotte natur, faktisk er det inddraget i Danmarks Naturkanon som værende en af de bedste skovområder i Danmark.

Desuden er området en del af den store natursatningsning der er lavet med Naturpark Lillebælt, så der bliver investeret i den flotte natur, som Diabetesforeningen ville ud for at se.

Der blev gået rundt i hele området under kyndig vejledning fra Bjarne Christensen – og der blev da også tid til en kaffepause og en dertil diabetesvenlig kage.

“Diabetes lokal foreningen ønskede med turen at sætte fokus på fællesskabet, hvor der kunne snakkes om de udfordringer, der er i at have diabetes, samtidig med at nyde de flotte omgivelser, der er i Fredericia”, fortæller Næstformand i Diabetesforeningen i Fredericia, John Nyborg.

“Foreningen forventer at gentage succesen med lignende arrangementer i kommende halve år – og der er allerede en mulig teaterforestilling på bedding og god aften med fællesspisning med udgangspunkt i opskrifter fra Diabetes kogebogen fortæller John Nyborg Næstformand i Diabetesforeningen“, fortsætter John Nyborg.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d