For tusindvis af gymnaster landet over er foråret ensbetydende med opvisninger i hobetal. Dette år er ingen undtagelse, og efter adskillige uger med bookede weekender og ømme muskler, er det nu blevet tid til at fyre de sidste kræfter af, og sætte et stort og festligt punktum for sæsonen 2015/2016 til dette års brag af en afslutningsopvisning lørdag 7. maj i DGI Huset i Vejle.

Gymnaster i alle aldre fyrer den af
Når gymnasterne går indmarch til afslutningsopvisningen er det både store og små fødder, som taktfast går over det store gulv. DGI’s 10 landsdelshold byder alle aldre velkomne. Faktisk har flere gymnaster gået hele vejen fra 1-holdet (holdet for de yngste gymnaster) videre på junior-, ynglinge og måske aspirant- eller repræsentationsholdet.

En af de gymnaster er Frederik Jul Bertelsen, som foruden at have været et smut forbi Verdensholdet og Danmark har talent med gruppen Motus, i dag er træner for repræsentationsholdet. For ham har DGI’s landsdelshold haft stor indflydelse på hans udvikling og ikke mindst skabt nogle stærke relationer:

– Mange af dem, jeg ses med i dag, mødte jeg på 1. holdet, og vi har fulgtes ad på de forskellige landsdelshold gennem årene. Vi har så mange oplevelser bag os, så det er klart, at vi har et særligt bånd, lyder det fra den erfarne gymnast.

En unik mulighed
Opvisningen er åben for alle, og giver tilskuerne et særligt indblik i, hvad gymnasterne på landsdelsholdene arbejder med i løbet af året. Hos DGI håber man at se mange fra de lokale foreninger, så de kan få endnu større viden om, hvilke hold de lokale gymnaster har adgang til:

– Der er mange, der ikke kender til de muligheder, som gymnaster i alle aldre har gennem DGI. Til afslutningsopvisningen bliver publikum præsenteret for det bedste fra hele året. Og så håber vi selvfølgelig, at de vil tage oplevelsen og den viden med hjem til gymnasterne i foreningen, lyder det fra John Tamberg, idrætskonsulent ved DGI. Han fortsætter:

– Gymnasterne har trænet hele året og givet adskillige opvisninger. De er knivskarpe og de glæder sig til at give et fyldt DGI Hus en kæmpe oplevelse med årets sidste opvisning.

Sammenhold og en uforglemmelig oplevelse
I DGI håber man, at opvisningen vil styrke fællesskabet og sammenholdet på tværs af foreningslivet, og at nye og gamle venner vil mødes om en uforglemmelig oplevelse:

– Vi glæder os til at give rigtig mange en unik oplevelse, og håber at så mange som muligt vil benytte chancen til at se – eller måske gense – de mange dygtige gymnaster, slutter John Tamberg.

Billetter sælges på dagen. Voksne: 40 kr. 0-11 år: 10 kr.
Dørene åbnes kl. 11. Opvisningerne starter kl. 12.

OBS: Er du instruktør, hjælpeinstruktør eller udvalgsmedlem i en lokalforening, og tager I afsted i en gruppe på 10 eller flere, har I mulighed for grupperabat: Send en mail til John Tamberg (john.tamberg@dgi.dk) inden 5. maj og kom ind til halv pris.