I fredags blev det offentliggjort, at aftalen om at få en Covid-19 teststation til Fredericia var faldet på plads. Det glæder Dansk Folkepartis Inger Nielsen, der længe har kæmpet for at få en fast testmulighed i 7000 i Fredericia.

Inger Nielsen kan næsten ikke få armene ned. En teststation har stået højt på hendes ønskeseddel, og det har den også hos byens borgere.

»Det betyder enormt meget, at vi får vores eget. Der er stadig borgere, som ikke har adgang til biler. Så sent som i fredags blev jeg spurgt hvordan man kunne få foretaget test, når man ikke selv har bil,« siger Inger Nielsen.

Undervejs i processen har Inger Nielsen haft kontakt med Dansk Folkepartis regionsrådsmedlem, Carsten Sørensen. Han har været med til at presse på for at få gjort det muligt, fortæller Inger Nielsen, der glæder sig over, at det er ved MesseC teststationen kommer, men at hun ikke havde nogen særlige præferencer.

»Så længe der går en bybus til døren – det var det vigtigste for mig. Om det var i Erritsø, Sundhedshuset eller MesseC, så skal det bare være tilgængeligt. Men det er godt, at det er i MesseC, da der er gode parkeringsforhold,« siger Inger Nielsen, der til gengæld finder det mærkværdigt, at der først er sket noget nu i forhold til en teststation:

»Fredericia er en stor provinsby, og jeg synes ikke, at vi skulle vente så længe, når de er kommet til Vejle og Kolding før os,« konstater Inger Nielsen.

At valget lige faldt på MesseC glæder Inger Nielsen på flere måder, slutter hun af med at fortælle om.

»Hvis det kan give lidt penge i deres kasse, så er jeg tilfreds. Grethe Højgaard gør et godt stykke arbejde derude, og jeg vil nødigt se, at de lukker. Det vil være fint, hvis det her hjælper dem lidt på vej,« slutter Inger Nielsen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer